Pruta på din försäkring

Har du fått en höjning på din bilförsäkring? Eller tycker du att din barnförsäkring är onödigt dyr?


försäkringDet är inte bara jag som tycker försäkringar är dyra. Därför ska vi utnyttja dess förmåner så gott vi kan!

Gör så enkelt som att lyfta luren till ditt försäkringsbolag oavsett vilken försäkring det gäller. Förklara läget att du är missnöjd med premien eller andra saker du inte är nöjd med, invänta sedan svaret som ofta beror på vem du talar med. Nästan alltid får du svaret att om du samlar dina försäkringar där så ges en rabatt, det är en mycket bra lösning! Flera försäkringar i samma försäkringsbolag är positivt. Tex så slipper du dubbla självrisker om du har hemförsäkring och bilförsäkring i samma bolag.

De flesta försäkringsbolag har rutiner för hur en kund ska få säga upp sin försäkring. Det är inte ovanligt att ett enda samtal kan ge dig lägre kostnad, just för att du varit en trogen, skadefri kund. Ibland räcker det att säga att man funderar på att byta försäkringsbolag så kontrar de med ett erbjudande.

Men ibland går det inte av olika skäl att få en bättre kostnad. Då finns det andra positiva lösningar. Det bästa är att jämföra sin försäkring med alla andra försäkringsbolag och sedan byta.
 
Det finns ju ingen som helst anledning att sitta och betala extra pengar för en försäkring du kan få till samma villkor eller till och med bättre hos något annat försäkringsbolag?


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Villket bolag kan du rekommendera?

2013-04-17 @ 21:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0