Phoenix Gold - Pattayas bästa golfbana?

 
Redan när du passerar den mäktiga entrén förstår du att Phoenix Gold i Pattaya kommer att leverera både när det gäller kvalité och utmaning.
 
Inte mindre än tre stycken 9 - håls banor kan du välja mellan och samtiliga håller internationell klass vilket de många årliga mästerskapen intygar. Det mäktiga klubbhuset bjuder på en "wowkänsla" och omklädningsrummen känns väldigt lyxiga och påkostade. I klubbhuset finns även en golfshop, flera rum för möten och event samt en restaurang. 
 
 
 
Phoenix Gold bjuder på smala fairways, få vattenhål och fint utskurna greener och för att inte tala om den magiska utsikten som sträcker sig från Buddha Mountain och vidare bort över det Thailändska havet. När du och dina vänner spelat klart finns möjlighet att avnjuta en kall öl eller varför inte prova Phoenix Golds egna restaurang som varje vecka bjuder på nya läckerheter. 
 
 
I bakrunden kan du se den ingraverade Buddha i guld. Inte alls dåligt utsikt.
 

Pinnacle

Idag handlar mitt inlägg om spelbolaget Pinnacle.
 
Många spelbolag finns det, kanske hundratals. Och hur vet du vilket spelbolag som erbjuder bäst odds? Det går naturligtvis inte veta bara sådär utan att ha någon som helst erfarenhet från spelbolag. Jag har varit kund hos väldigt många spelbolag och kan med säkerhet säga att Pinnacle är ett av världens bästa spelbolag. 
 
Varför? Av flera anledningar. En av de bästa fördelarna med Pinnacle är oddsen. Ett odds är ett pris. Och Pinnacle erbjuder höga odds vilket innebär mer pengar tillbaka om du vinner. En annan anledning är att det går att spela med högre insatser. Många spelbolag har begränsningar på hur mycket du får spela för på en match. Pinnacle har otroligt höga limits och därför anser jag att Pinnacle är en av de bästa bolagen att ha konto hos.
 
Har du frågor om Pinnacle? Fråga gärna i kommentarsfältet så svarar jag. 
 
Länk till Pinnacle för mer information. 
 
www.pinnacle.com 

RSS 2.0