Livkompagniet - duktiga på att jämföra barnförsäkring.

Det finns en hel del olika försäkringsmäklare. Jag har testat de flesta..

Insplanet -.Sveriges största med en onlinetjänst där man skriver in sina uppgifter och sedan letar dom upp försäkringen. Alla försäkringsbolag jämförs inte och de ringer upp fast man redan fått veta pris. Ett plus för deras hemsida.

Söderberg & Partners - Försäkringsmäklare som jag själv använder till mitt företag inom bygg. Bra service och kunniga på försäkring.

Liv Kompagniet - Sysslar med att jämföra barnförsäkring. De hittade försäkringar till mig och min familj. Mycket kunniga och trevligt bemötande.

Finns säkert flera andra som sysslar med detta

bilförsäkring

snart lider julen mot sitt slut. jag själv har spenderat min jul hos föräldrar i norr. hemgång sker via bil och då är det självklart viktigt med en bra bilförsäkring.

har man en nyare bil är helförsäkring att rekomendera medans en äldre bil kanske en halvförsäkring eller bara trafikförsäkring räcker. oavsett vilken omfattning du har är de viktigt att låta sig jämföra bilförsäkring varje år.

jämför du bilförsäkring varje år lagom innan huvudförfallodagen på din bilförsäkring kan det löna sig väldigt bra eftersom det kan skilja sig väldigt mellan försäkringsbolagen.

en bilförsäkring har för er som inte känner till tre delar, trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. trafikförsäkring är obligatoriskt på svenska bilar som är i bruk.

se till att jämföra bilförsäkringar du med!

snart nytt år!

snart är det nytt år. många firar med fina undervek i form av fyrverkirier eller andra former av festligheter. Iallafall så tycker jag man ska se över sin olycksfallsförsäkring. hur många gånger har vi inte läst i tidningen dagen efter och läst att den ena olyckan efter den anda har orsakat svåra skador på både människor och egendom.

Att se till att man har en bra olycksfallsförsäkring är en bra start. Även att se över sin hemförsäkring så att du kan vara trygg över vetskapen om att du har ett bra skydd i form av en försäkring är skönt.

idag fick jag mail från en kvinna som läst min blogg och sedan sett över sin barnförsäkring, bilförsäkrin och hemförsäkring via Liv Kompagniet. Hon sparade över 5000 kronor per år efter att hon jämfört försäkringar.

jämför barnförsäkring, bilförsäkring och hemförsäkring du också!

hemförsäkring villaförsäkring

idag ska jag skriva om hemförsäkring och villaförsäkring

alla, iallafall nästan, har en hemförsäkring eller villaförsäkring. att vara utan denna försäkring är inte bra. stöld, inbrott, eller om du råkar ut för ett överfall - hemförsäkringen ger dig ersättning för detta. hemförsäkringen är en utav de viktigaste försäkringarna vi kan ha eftersom den är så omfattande. har du en villa måste du försäkra även den. då får du ersättning om te.x du får en skada på hus- eller tomt. Glöm inte att även ha försäkring på dina byggnader på tomten som te.x garage, carport eller gästhus/uthus.

Du kan naturligtvis påverka premien själv genom att välja en högre självrisk på din hemförsäkring eller villaförsäkring.
Normalt är att ha en självrisk på 1500.-.

Byta hem- och villaförsäkring får du göra på din årsförfallodag.

God Jul och..

Önskar alla en god jul!

tänk på att se över barnförsärkring till era barn under jullovet så inga otrevligheter inträffar..
att se över sin olycksfallsförsäkring och bilförsäkring är heller inte så dåligt. kanske just du kan spara tusentalskronor på att jämföra försäkring.

se till att alltid ha dne bästa försäkringen!

Vad innehåller en bra barnförsäkring?

Frågan om vad en bra barnförsäkring är ska jag förklara. Ett moment i barnförsäkringen är viktigare än andra, vårdkostnadsbidraget! Om du måste vara hemma med ditt barn pga skada eller sjukdom vill du helst inte att det ska påverka din ekonomi?

Ett annat viktigt moment i en barnförsäkring är att den innehåller sjukdom. Ett barn har sällan sjukhuserfarenhet och därmed är det viktigt att försäkra barnet tidigt.

Medicinsk och ekonomisk invaliditet är två moment i barnförsäkringen man bör se över.

Medicinsk invaliditet är om en sjukdom eller ett olycksfall leder till bestående funktionsnedsättning. Den medicinska invaliditeten bedöms av läkare, som utgår från tabeller som är fastställda och används gemensamt av försäkringsbolagen.

Ekonomisk invaliditet är om olycksfall leder till bestående arbetsoförmåga. Även den ekonomiska invaliditeten bedöms av läkare.

Både medicinsk och ekonomisk invaliditet uttrycks i procent, där 100% är helt nedsatt funktionsnedsättning respektive arbetsoförmåga.


7 av 10 barn har barnförsäkring

Läste en artikel igår om vad föräldrar har för uppfattning om barnförsäkringar och vad försäkringen innehåller. Det är förvånade många som inte vet vad en barnförsäkringe innehåller. 7 av 10 barn har en barnförsäkring, men få vet vad försäkringen innehåller.  53% vet inte vad en barnförsäkring innehåller för delmoment.

Byta bilförsäkring?

Du kan spara tusentals kronor på att byta försäkring!
Jag själv kör en saab 9-5 aero, ganska mycket motor, så det kostar att både tanka och försäkra. Hur som helst så gjorde jag en jämförelse och gissa vad? Bilförsäkringen gick ned med över 2800.- per år! Och då innehåller bilförsäkringen samma villkor som tidigare! Så vad lär vi oss av detta? Jo, Försäkringar är en färskvara som tål att jämföras!

RSS 2.0